Plannen met de glimlach, de digitale planner

De digitale planner van plannen met een glimlach

Bereik je doelen terwijl je leven in balans is en je blijft glimlachen.


Robin van plannen met een glimlach

Bereik je doelen terwijl je je balans bewaard in je leven

Gebalanceerd leven, hoe doe je dat? Wij denken dat je in balans kunt blijven terwijl je zowel privé als zakelijk gezien je doelen behaalt. Door een overzichtelijke jaar-, maand- en dagplanning te maken en onderzoek te doen waar je energie van gaat stromen, welke taken je direct uit de startblokken laat schieten en welke taken je het liefst met een boog omheen loopt, kun je zelf bepalen hoe het volgende hoofdstuk van je leven er uit ziet.

Hoe herken je je eigen vermijdingstactiek en hoe kom je hier van af zonder schuldgevoel, maar met een glimlach? Geen nood! Wij gaan je helpen!


digitale planner

Overzichtelijk

De digitale planner is overzichtelijk, mooi vormgeven, speels en bevat humor.
online cursus doelen behalen

Eigen inbreng

Er is ruimte voor je eigen invulling en je eigen inbreng. Maak de digitale planner zó dat het echt een planner is die bij jou past! Zo is het een cadeau aan jezelf! (en het is beter voor je dan chocolade)
digitale planner

Super nodig

 Jezelf wegcijferen voor anderen zal ervoor zorgen dat je zelf op een gegeven moment ondersteboven dondert. Kortom: uit een lege koffiekan kun je geen koffie schenken. Dus zorg eerst dat je je eigen koffie voor elkaar hebt voordat je met anderen gaat delen.

(en drink ’m dan WARM!)


Door onze ervaringen als moeder, gezinsmanager en het onderwijs in combinatie met het bedrijfsleven weten we precies tegen welke obstakels je in het gezin aan kunt lopen.

Het voelt alsof je de hele dag intens druk bent, maar aan het einde van de dag kun je nauwelijks benoemen waar je dan zo druk mee bent geweest.  Je wordt afgeleid door de waan van de dag en raak je je doelen uit het oog.

Gevolg: je hebt geen zin meer om aan je doelen te werken → je onderneemt geen actie → je voelt je waardeloos omdat je niets hebt gedaan om je doelen te bereiken. 

Dat kan anders!


de digitale planner van Lyneke en Angela

Hoe dan wel je doelen halen?

Je probeert al jaren je doelen te halen, maar het gaat steeds mis. Goede voornemens maken gaat prima, maar ze behalen lijkt na formulering al gedoemd te mislukken. Door gebruik te maken van positieve emoties wordt het doelen halen een stuk makkelijker.

Zomaar iets roepen gaat je dromen nog niet omzetten in realiteit. Door gebruik te maken van de digital planner krijg je niet alleen inzicht waar je tijd in gaat zitten, maar kijk je ook elke dag terug welke stap je hebt gezet om je doelen te behalen. Niet met een geheven en verwijtend vingertje, maar met behulp van vrolijke oefeningen, luchtigheid, nadenkers en gezelligheid. Van jezelf alleen maar verwijten maken word je geen beter mens, integendeel…


In een druk bestaan, welke gevuld is met afleiding in allerhande vormen, is het lastig om je focus te blijven behouden en lijkt efficient werken een utopie. Het lijkt niet te doen om alle ballen in de lucht te houden voor anderen, laat staan voor jezelf. We helpen je bewust na te denken over welke ballen je allemaal in de lucht probeert te houden en of je hier een eigen keuze in hebt. (spoiler alert: je hebt altijd een keuze!)


Door te focussen op wat er wél goed gaat en hoe je deze momenten kunt uitbreiden, voel je je fijner, zelfverzekerder en sterker, waardoor je doelen halen alleen maar makkelijker zal worden.


Dè digitale planner 

We bieden je een overzichtelijke en vrolijke digitale planner waarbij je met plezier je doelen kunt bereiken. Het leven bestaat al uit zoveel dingen die je moet onthouden en zoveel zaken die je voor elkaar moet krijgen dat je al moe bent voordat je er aan begint. Plannen maken is noodzakelijk, maar het hoeft niet strak en saai. Je kunt er ook plezier uithalen en dit lukt met onze planner door de vrolijke en speelse vormgeving en de soms wat dwaze opdrachten die je helpen weer de verbinding te vinden met de mensen om je heen, je creativiteit te prikkelen of gewoon weer eens even op adem te komen tijdens een activiteit in de natuur.

anne marie review digitale planner

Als je hoofd regelmatig overstroomt van gedachtes, je nadenkt over dingen die je moet doen óf juist moet laten en je soms niet weet wat je eigenlijk wil in je leven: deze planner biedt een uitkomst! Ik als structuur-junkie word alleen al gelukkig als ik er naar kijk. De frisse en vrolijke uitstraling maakt samen met een overzichtelijke indeling voor mij een prettige manier om alles van me af te schrijven. En in het kader van het oog wil ook wat: de lay-out trekt gelijk mijn aandacht, ik heb zin om te schrijven en er in te werken. 


Vergeet alle to do lijstjes, boekjes waarin je kunt opschrijven hoe je je voelt en losse zinnen die nog maar net bij in je agenda passen. Een product waarin zoveel verschillende factoren samen komen is volgens mij nog niet eerder op de markt verschenen. chapeau Angela en Lyneke!

Anne Marie
plannen met een glimlach digitale planner de digitale planner van plannen met een glimlach

Wat je kunt verwachten

 • Gestructureerd plannen van jouw eerste kwartaal: Digitale planner voor 3 maanden inclusief ruimte voor je dromen en doelen.
 • Plan Jaar-, kwartaal- en maandplan weekplanning en dagplanning geschikt voor zowel werk en privé planning.
 • Ongedateerd dus start in een maand van jouw keuze. Met handige digitale stickers voorzie je de planner van dag en datum.
 • Flexibel Plaats de habit trackers stickers die passen bij jouw doelen en ontwikkel de goede gewoontes die jij wilt ontwikkelen.
 • Plek voor to do’s en reflectie 
 • kleurrijke en speelse vormgeving en toch overzichtelijk
 • Een dagelijkse plaknotitie Hierop staan opdrachten uit de categorie zelfzorg, natuur verbinding, creativiteit en dankbaarheid.
 • Notities hier hebben we extra ruimte voor gemaakt. Je vindt zowel gelinieerde als gestippelde pagina’s in de planner. Door de notities index te gebruiken kun je ook nog een beetje overzicht vinden in je krabbels, droedels en serieuze aantekeningen.
 • Inclusief een snelcursus plannen om het beste uit je planner en jezelf te halen.
 • Een digitaal planner pakket met gezellige achtergronden voor op je desktop, tablet en telefoon, het plannen met een glimlach kleuren en - lettertype schema zodat je je digitale pennen en stiften helemaal in stijl kan instellen, toedeloe lijst en digitale stickers voor een gezellige en praktische planner.
 • Mascotte Onze mascotte Robin, probeert net als ons alle ballen in de lucht te houden

Nu met een tijdelijke introductiekorting

digitale planner en cursus plannen met een glimlach
€ 19.50
€ 14.50

Ga plannen met een glimlach

  Bestel dé digitale planner nu met een mooie introductie korting.  Met de digitale planner waarmee je direct aan de slag kunt gaan met gestructureerd plannen van het nieuwe hoofdstuk in je leven.


Plannen met een glimlach verbinding

Veelgestelde vragen

Kun je de planner langer dan een kwartaal gebruiken?

Je kunt het bestand zo vaak gebruiken als je wilt dus in principe ja, Je kunt er ook voor kiezen om de vervolg planner aan te schaffen met nieuwe dagelijkse plaknotities, snelcursus en digitale stickers.


Welke app heb ik nodig om te werken met de planner?

Wij zijn enthousiast over de app GoodNotes, hier kun je de planner direct naar aanschaf inladen. GoodNotes is beschikbaar voor Apple en momenteel in beta versie voor Android. Een alternatief is de app Noteshelf of Acrobat Reader 

 

Welk device gebruiken jullie?

Zelf werken we met een iPad en de Apple Pencil, hiermee kun je lekker schrijven, tekenen en krabbelen. Naar onze mening werkt de planner ook het lekkers op een iPad of tablet met digitale pen. Op een telefoon is de planner wel te zien maar vrij klein om lekker in te werken.


Wat voor soort document is de planner?

De planner is een interactief PDF bestand waarmee je makkelijk van het ene onderdeel naar het andere onderdeel kan klikken. Klik van je droom pagina naar je kwartaaldoel en naar je dagplanner. Alles is super handig met elkaar verbonden.

Op je bestelling zit een 14-daagse 100% Niet Goed, Geld Terug Garantie

digitale planner om je doelen te bereiken

€ 19,50

€ 14.50

Ga plannen met een glimlach

  Bestel dé digitale planner nu met een mooie introductie korting.  Met de digitale planner waarmee je direct aan de slag kunt gaan met gestructureerd plannen van het nieuwe hoofdstuk in je leven.