de digitale planner

Dè Digitale planner deel 2


Bewuster leven terwijl je je doelen behaalt.


innerlijke rust bewaren

Bewuster leven terwijl je je doelen behaalt.

Door bewust eens even stil te staan hoe het nu écht met je gaat, geniet je meer van de successen die je behaald in het leven. Er worden vele levens gejaagd geleefd en misschien doe jij dat ook. 

Maar hoe doe je dit nu eigenlijk, bewuster leven en dan ook nog eens je doelen behalen? 

Wij hebben daar wel wat suggesties voor. 80 20 regel

Zichtbaar

Met behulp van de speels vormgegeven habittrackers is je doelen halen een fluitje van een cent. Door de trackers in te vullen, ben je je ook nog eens meer bewust van welke veranderingen je in je leven aan het aanbrengen bent.
doelen bereiken

Overzichtelijk

Doordat elke maand een andere kleur layout heeft, kun je makkelijk de weg vinden in onze planner. Dankzij de interactieve tabbladen blader je gemakkelijk van de weekreflecties naar je planning van de dag en ben je ook zo weer bij je notities die je ook in deze planner kwijt kunt.

Speels

Onze mascotte Robin maakt bijna dezelfde dingen mee in het leven als wij. In het digitale stickerpakket die je bij de planner krijgt en in de planner zelf, zie je Robin terug in herkenbare situaties. Dankzij Robin is de lol van het leven in zien een stuk makkelijker geworden. Er zijn van die periodes in het leven dat alle dagen hetzelfde lijken als de dagen die achter je liggen en je weet zeker dat de dagen die komen gaan niet heel veel zullen gaan verschillen. Je leven bewust leven is een 'ver van je bed show' geworden: je leven lijkt saai, grijs en grauw en je batterij lijkt niet meer te kunnen opladen. 

Als mensen je zien, vragen ze standaard of het wel goed met je gaat, omdat je er zo moe uit ziet. De sprankeling lijkt verdwenen, zowel uit je leven als ook uit je ogen.


wie zijn Lyneke en Angela

 Hoe kun je bewuster leven én je doelen behalen?

Je leven bewuster leven en meer kleur en diepte geven is minder moeilijk dan je denkt. Er zijn verschillende manieren om je ogen weer te laten stralen. Door af en toe eens bewust stil te staan bij hoe je je voelt en hoe het met je gaat bijvoorbeeld. Het kan lastig zijn om hier aan te denken als je bezig bent met je dagelijkse dingen en er van alle kanten aan je getrokken lijkt te worden. 

Door de digitale planner te gaan gebruiken, zul je merken dat even stil staan je vooruit gaat helpen. 


Als je eraan herinnert wordt hoe je omgeving er uit ziet of de vraag krijgt welke dingen je belangrijk vindt in je leven, zul je merken dat je elke dag een klein beetje meer bewust je leven gaat leven. Ook zijn er in de digitale planner verschillende oefeningen verwerkt die je helpen te ontspannen en meer bewust naar je omgeving te kijken.


Dé tweede digitale planner

In deze speelse en gekleurde en allebehalve saaie planner krijg je elke dag een prikkelende opdracht of vraag die je gaat helpen bewuster in het leven te gaan staan. Dankzij de overzichtelijke vormgeving ben je in staat om alle taken die je te doen hebt overzichtelijk op te schrijven. Hierdoor ga je je doelen behalen. Dankzij deze planner zal je leven leuker en makkelijker worden en zul je merken dat je elke dag steeds meer kleur aan je grijze dagen kunt toevoegen. Je gaat weer leven met een glimlach.

digitale planner de digitale planner

Wat staat er in deze digitale planner?

 • Weekreflecties:  Door terug te kijken op je week en vooruit te kijken op de week die voor je ligt, krijg je meer overzicht en rust in je leven.

 • Maandreflecties:  Aan het einde van de maand kijk je terug op de tijd die achter je ligt. Heb je je maanddoelen bereikt? Wat maakte dat het gelukt is? Deze kennis neem je mee de volgende maand in. Door hier goed naar te kijken zet je jezelf op de juiste route richting succes. Ook krijg je hierdoor meer inzicht in hoe jouw balans is tussen inspanning en ontspanning.
 • De planner is ongedateerd en start dus in een maand van jouw keuze. Met handige digitale stickers voorzie je de planner van dag en datum en geef je je dagen kleur.
 • Robin: Onze mascotte Robin speelt ook in deze planner een grote rol. Je vindt Robin terug in herkenbare situaties. Niet alleen in de planner, maar ook in het digitale planner pakket die bij deze planner hoort. Zo kun je ook genieten van Robin op de achtergrond van je computer, telefoon en tablet.
 • Stof tot nadenken: op de plaknotities vind je opdrachten die je aan het denken zetten, je even lucht geven of even laten ervaren hoe het met je gaat. Hierdoor ervaar je meer ontspanning in je leven.
 • Kleurrijke en speelse vormgeving en toch overzichtelijk
 • Dagplanners: Door je taken in te plannen in je dag, overzie je in een oogwenk of er nog meer taken bij passen of je zonder schuldgevoel nee kan zeggen tegen een verzoek.
 • Dromen worden doelen door ze in de dromengalerij te plaatsen en ze uit te werken in een plan. Je doelen behalen is nog nooit zo makkelijk geweest.
 • Theorie: Hoe stel je eigenlijk een goed doel op en waarom is dit doel belangrijk voor je? We duiken met je in de theorie rondom doelen stellen, waardoor het behalen van de doelen in de praktijk makkelijker wordt.
 • Inclusief een gratis les om waarbij je leert om binnen een handomdraai ontspanning binnen handbereik te organiseren.

Nu met een tijdelijke introductiekorting

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
digitale planner deel 2
€ 18,95-
€ 14.50

Dé tweede planner

  Bestel dé tweede digitale planner nu met een mooie introductie korting.  Dé planner die je weer leert te leven met een glimlach!


Veelgestelde vragen

Kun je de planner langer dan een kwartaal gebruiken?

Je kunt het bestand zo vaak gebruiken als je wilt dus in principe ja, Je kunt er ook voor kiezen om de vervolg planner aan te schaffen met nieuwe dagelijkse plaknotities, snelcursus en digitale stickers.


Welke app heb ik nodig om te werken met de planner?

Wij zijn enthousiast over de app GoodNotes, hier kun je de planner direct naar aanschaf inladen. GoodNotes is beschikbaar voor Apple en momenteel in beta versie voor Android. Een alternatief is de app Noteshelf of Acrobat Reader 

 

Welk device gebruiken jullie?

Zelf werken we met een iPad en de Apple Pencil, hiermee kun je lekker schrijven, tekenen en krabbelen. Naar onze mening werkt de planner ook het lekkers op een iPad of tablet met digitale pen. Op een telefoon is de planner wel te zien maar vrij klein om lekker in te werken.


Wat voor soort document is de planner?

De planner is een interactief PDF bestand waarmee je makkelijk van het ene onderdeel naar het andere onderdeel kan klikken. Klik van je droom pagina naar je kwartaaldoel en naar je dagplanner. Alles is super handig met elkaar verbonden.

Op je bestelling zit een 14-daagse 100% Niet Goed, Geld Terug Garantie

digitale planner
€ 18,95-
€ 14.50

Ga plannen met een glimlach

  Bestel dé digitale planner nu met een mooie introductie korting.  Met de digitale planner waarmee je direct aan de slag kunt gaan met gestructureerd plannen van het nieuwe hoofdstuk in je leven.