cursus voor een gelukkig leven

Online cursus leven met een glimlach

Ontdek de vreugde van het leven en leer te leven met minder strubbelingen en gedoe.

Ontdek wat ècht belangrijk is

Identificeer jouw persoonlijke waarden en doelen voor een zinvoller leven.

Vervul je behoeftes op een bevredigende manier

Leer strategieën om op een gezonde wijze in contact te komen met jouw behoeftes.

Inzicht in jouw unieke struikelblokken en talenten

Begrijp waarom bepaalde taken moeiteloos gaan en ontwikkel effectieve strategieën.


Angela en Lyneke van plannen met een glimlach
Lyneke en Angela van Plannen met een Glimlach

Je leven leren leven met minder strubbelingen en gedoe.

Deze aanbieding is van vitaal belang voor vrouwen die streven naar meer vreugde en minder strubbelingen in hun dagelijks leven. Het leven is soms knap ingewikkeld en er zijn dagen bij dat je het liefst nog na je ontbijt met je hoofd onder het dekbed wil verdwijnen. Helaas wordt deze wegkruip- en wegduikactie niet heel erg door je omgeving op prijs gesteld: je bent nodig. 


Met praktische vaardigheden en diepgaande inzichten helpt deze cursus deelnemers om betekenisvolle keuzes te maken die overeenkomen met hun waarden en doelen, waardoor elke dag vervullender wordt. Je leert omgaan met lastige dagen, lastige beslissingen en ontdekt wat jouw leven waarde geeft.

 Veel mensen leven zonder echt te begrijpen wat hen drijft. Door gerichte oefeningen en reflecties in deze cursus, zul je leren identificeren wat werkelijk belangrijk is in jouw leven. Dit fundament zal je helpen om beslissingen te nemen die resoneren met je innerlijke kern, waardoor je een zinvolle en bevredigende levensstijl kunnen leiden.


Hoe dan? Nou zo:

Je leert in deze cursus namelijk: 

  • Wat je nu eigenlijk écht belangrijk vindt in je leven.

  • Welke behoeftes je hebt en hoe je deze kunt vervullen op een bevredigende manier.

  • Inzicht krijgen in de reden waarom sommige dingen je makkelijk af gaan en andere dingen je altijd het gevoel geven dat je door een bak met stroop aan het waden bent.

  • Minder te worstelen met gedachtes.

  • En nog veel meer…onder andere een kop thee te drinken samen met je angst, boosheid of frustratie.


Alles bij elkaar maakt dat jij je leven als makkelijker en lichter ervaart. Geen worstelingen meer met taken, gedachten en vervelende mensen om je heen. Kortom: je leert te leven met een glimlach!Deze cursus heeft mijn leven veranderd. Ik heb geleerd om beter te begrijpen wat voor mij belangrijk is en hoe ik mijn behoeften op een gezonde manier kan vervullen. De inzichten die ik heb opgedaan over mijn unieke struikelblokken hebben me geholpen om efficiënter met uitdagingen om te gaan. Daarnaast heb ik waardevolle technieken geleerd om minder te worstelen met negatieve gedachten, waardoor ik meer ruimte heb voor positiviteit en groei. Kortom, deze cursus heeft me empowered en geholpen om elke dag vol geleefd met minder strubbelingen en meer glimlachen tegemoet te treden.
Anke

De cursus 'Leven met een glimlach'

Deze cursus bestaat uit dertien lessen, gevuld met filmpjes, prikkelende vragen en heel af en toe wat huiswerk. Je kunt zelf bepalen of je deze cursus in een keer achter elkaar wil doen, of het per les wil behandelen. 

Als je ons ongevraagde advies wil: zelf zouden we deze cursus per les doen en tussen de lessen de tijd nemen om de stof even te laten bezinken. 


Bij de les krijg je een werkboek, hierbij kun je er voor kiezen om deze te printen, of om deze in de digitale omgeving te maken. 


Na deze cursus ervaar je dat je het leven met meer plezier tegemoet treedt en heb je meer duidelijkheid over wat voor jou de zin van het leven is. Je hebt in elk geval meer zin in het leven 🙂


Als moeder zijnde heb je veel ballen in de lucht te houden. Dat levert lang niet altijd een glimlach op. We kennen dat gevoel: ook wij hebben wat af geworsteld om de ballen van het moederschap, gezinsmanager, werknemer, vrijwilliger, mantelzorger enzovoorts hoog te houden. Door te leren wat onze waarden zijn en welke behoeftes we hebben, is het ons gelukt om positiever en met minder gesnauw naar onze kinderen te leven. We gunnen jou dit ook en daarom hebben we onze ervaringen in deze cursus verwerkt.Confronterend leuk of leuk confronterend?

Als dat laatste bestaat heb ik het nog niet vaak zo ervaren. Tot nu! 

Ik heb mezelf meermaals betrapt op een lach - en dat is met dit onderwerp erg knap! 

De cursus Eerste Hulp Bij Plannen weet erg goed te balanceren op het randje van confronterend spiegelen en herkenbaar aan de hand nemen.

De gekleurde vormgeving maakt het nog gezellig ook! 

Merle
€60,00

Wacht niet langer, begin vandaag! Ga aan de slag met 'Leven met een glimlach.' 

    Wacht niet langer en verander je leven nu. Ontdek hoe je meer vreugde kunt ervaren en minder worstelt met het dagelijks leven.