Plannen met de glimlach, de planner

Eerste hulp bij plannen

Hoe plan je je taken zodat je leven in balans blijft?

eerste hulp bij plannen met Robin

Bereik je doelen terwijl je je innerlijke rust bewaard 

Innerlijke rust lijkt soms mijlenver bij je verwijderd als je doelen wil gaan behalen. Alleen een leuke gekleurde planner is niet voldoende om je taken in op te schrijven: je wil ook ruimte voor zelfontwikkeling en inspiratie om een een verschuiving in je mindset te bereiken.  Soms merk je dat er meer nodig is dan je lijstje af te werken om weer met meer ontspanning te kunnen leven. Als het je al lukt om je takenlijst keurig netjes af te vinken en je doelen te behalen.. Jaloersmakend zijn ze: de mensen die altijd zonder moeite hun doelen lijken te behalen.. Jij wilt dat ook...


We hebben goed nieuws: jij kunt dat ook!


online cursus eerste hulp bij plannen

Hoe bereik je dan die doelen?

Bij plannen met een glimlach gaan we met jou op zoek naar de dingen die jou belemmeren om je doelen te behalen. Dus geen paniek! 

We gaan samen met jou op onderzoek uit om dit soort dingen op de speelse en ontspannen manier te ontdekken. Je bent niet de enige: wij hebben hier ook mee geworsteld. Door zelf de regie te pakken over jouw tijd, blijft er ruimte over om te genieten van de mooie dingen van het leven. Je legt de focus op je doelen en je werkt je belemmeringen die je in de weg staan om de doelen te bereiken stap voor stap weg. 

Vragen die we gaan beantwoorden zijn als volgt:


  • Waar raak jij tijd kwijt? 
  • Hoe pak je je taken aan? 
  • Ben je altijd voor alles en iedereen beschikbaar?
  • Heb jij ook zo'n moeite metste prioriteren van je taken?

De opgeheven vinger die veroordelend naar je zwaait hebben we weggelaten. Het helpt je niets en het brengt je niets verder. Je bent zelf waarschijnlijk je grootste criticus.


leren plannen online cursus

Speels

De cursus is zo geschreven dat je jezelf op een glimlach van herkenning kunt betrappen. Je bent niet alleen! Ook wij hebben geworsteld met balans en het bereiken van onze doelen.
plannen met een glimlach opruimen

Eerlijk

Als jij moet reflecteren op jezelf, dan doen wij dat ook! Zelfreflectie is ons niet vreemd: We vertellen eerlijk over onze belevenissen, struikelblokken en blunders. Zo ervaar je dat we allemaal mensen zijn en allemaal fouten maken.
online cursus leren plannen

Super nodig

 Aan het einde van deze cursus maak je bewustere keuzes: keuzes over waar jij je tijd en energie aan wil besteden. Doordat je zelf de regie pakt zul je merken dat blijer, meer ontspannen bent en meer speelsheid in je leven ervaart.


Door onze ervaringen als moeder, gezinsmanager en het onderwijs in combinatie met het bedrijfsleven weten we precies tegen welke obstakels je in het gezin en in je leven aan kunt lopen. We kennen het gevecht tussen balans houden tussen werk en privé en we willen je inspireren om meer ontspannen te leven terwijl je je doelen behaalt.

Je hebt altijd een keuze, maar in de waan van de dag heb je niet altijd de tijd om dit in te zien, laat staan dat je tijd hebt om hier iets mee te doen. We nemen je graag mee langs de struikelblokken, zodat je ze kunt herkennen en er passend op kunt reageren.Dè online cursus 'eerste hulp bij plannen'

We bieden je een cursus die uit 13 lessen bestaat. Deze cursus kun is volledig online en je hebt hierbij zelf invloed hoe je deze volgt: ga je  alles in één keer volgen of spreid je het uit over een aantal weken? Je hebt hierbij de volledige vrijheid om hier zelf keuzes in te maken.


We gaan stap voor stap uitzoeken wat maakt dat je aan het einde van de dag druk bent geweest met van alles, maar precies niets van je eigen lijstje hebt kunnen doen. Na deze cursus begrijp je wat maakt dat je niet je eigen doelen kunt behalen. Als je deze cursus hebt gevolgd, zul je merken dat je aan het begin van je dag tegen jezelf zegt: 'eet eerst je andijvie' en vervolgens als een malle al je andere doelen haalt.


Na deze cursus sta je meer ontspannen in het leven, is je leven meer in balans, heb je meer plezier tijdens het behalen van je doelen en heb je geleerd om af en toe eens letterlijk los te laten: toedeloe!

Confronterend leuk of leuk confronterend?

Als dat laatste bestaat heb ik het nog niet vaak zo ervaren. Tot nu! 

Ik heb mezelf meermaals betrapt op een lach - en dat is met dit onderwerp erg knap! 

De cursus 'eerste hulp bij plannen' weet erg goed te balanceren op het randje van confronterend spiegelen en herkenbaar aan de hand nemen.

De gekleurde vormgeving maakt het nog gezellig ook! 

Merle
online cursus plannen
€55,00

Ga aan de slag met de online cursus 'eerste hulp bij plannen'

    Bestel dé online cursus waarin je direct aan de slag kunt gaan met op een ontspannen manier werken aan het behalen van je doelen op je takenlijst. Je ervaart meer plezier en kunt genieten van het nieuwe hoofdstuk in je leven.
    Nú met een mooie tijdelijke introductiekorting, zodat je op een toegankelijke manier snel leert om goede planningen te maken om je doelen te bereiken!