Plannen met de glimlach, de planner

Over Lyneke en Angela

Wie zijn nou die gezichten achter Plannen met een glimlach?! Nou dat zijn wij: Lyneke en Angela

Robin van de digitale planner en online cursus

Lyneke 

Lyneke voelt zich af en toe net een stuiterbal: door haar niet te stuiten nieuwsgierigheid en enthousiasme komt ze af en toe in bijzondere situaties terecht waarbij ze dán pas bedenkt: ‘oeps…ik hier?’ De nieuwsgierigheid bracht haar na negen jaar basisonderwijs in een bakkerij waar ze appeltaarten bakte met mensen tot een afstand tot de arbeidsmarkt. Echter bracht dit niet de voldoening welke ze zocht, dus na een gesprek met de aanstaande schoonmoeder van haar toen tien jarige dochter, solliciteerde Lyneke op een baan in het speciaal voortgezet onderwijs. Hier werkt Lyneke inmiddels al ruim vier jaar met veel plezier, waarbij ze veel leuke collega’s heeft, waaronder de inmiddels niet meer aanstaande schoonmoeder van haar dochter. 

Lyneke heeft altijd wat onrust in haar lijf, wat je terug ziet in tikkende voeten, bewegende benen of een wiebelend hoofd. Om te voorkomen dat mensen zich hieraan irriteren, heeft Lyneke een manier ontdekt om tegemoet te komen aan deze beweegbehoefte: Lyneke fietst op en neer naar haar werk (ruim 20 kilometer per dag), loopt drie keer in de week hard en danst op harde muziek zodra haar drie dochters uit het zicht zijn. Muziek maken, luisteren en beleven is een andere uitlaatklep van Lyneke.

Sinds de positieve psychologie in haar leven is, bekijkt Lyneke de wereld door een gekleurde bril, is ze milder naar zichzelf en ze hoopt andere mensen te prikkelen om op een positieve en milde manier naar zichzelf, anderen en de wereld te kijken.

Lyneke ziet zichzelf als een verbinder. Als het haar lukt om jou met jezelf en jou en de ander te verbinden, kan haar dag niet meer stuk.

In het dagelijks leven is Lyneke moeder van drie dochters en  woont ze samen met haar partner en dochters en een kat.


Lyneke van colour jour days

Angela

Na 17 jaar als docent werkzaam geweest te zijn in het voortgezet speciaal onderwijs, was het voor Angela tijd om haar droom te volgen en startte ze de Galerie winkel Angelart Kunst & Zo en Studio Angelart. Hier kan Angela haar liefde voor kunst en onderwijs prachtig met elkaar combineren. Zelfstandig kunstenaar was Angela toen al jaren, waarbij de focus ligt op de mens, de natuur en het ambacht. Angela is een maker: je kunt haar elke dag bezig zien met iets te maken, waarbij ze geniet van de kleine dingen in de natuur. Hierbij kijkt ze voorbij de oppervlakkige delen en zoomt ze in op de details. 

Als je Angela blij wilt maken, dan geef je haar de kans om zich te verbinden: te verbinden met de lichtjes in de ogen van de klanten, de bezoekers en de deelnemers. Vertel haar, maar beter nog, laat haar zien wat je daadwerkelijk drijft.

Dat verbinden zie je ook terug in Angela haar thuissituatie: samen met haar twee kinderen, haar partner en de kinderen van haar partner vormt ze een prachtig mozaïek gezin.


Angela Peters plannen met een glimlach

Missie

Bereik je doelen terwijl je je innerlijke rust bewaard en blijft glimlachen.

Om dit te bereiken hebben we een planner en cursus ontwikkeld, welke je helpt je doelen te formuleren en te behalen met een glimlach, waarbij je niet alleen werkt aan zelfreflectie, maar ook op een leuke en luchtige manier aan het werk gaat met to do’s en nadenkers op het gebied van natuur, verbinding, zelfzorg, creativiteit en dankbaarheid.

Onze diensten

snelle opruim tips

Stap 1

Maak gebruik van onze gratis ultrasnelle manier van opruimen, zodat je binnen een uur een meer opgeruimd huis en een opgeruimd hoofd krijgt.  

digitale planner om je doelen te bereiken

Stap 2

Bestel onze super handige digitale planner, waarin je direct aan de slag kunt gaan met gestructureerd plannen van het nieuwe hoofdstuk in je leven.

online cursus doelen stellen

Stap 3

Bestel onze praktische online cursus. Hier leer je doelen te formuleren en deze stapsgewijs met een glimlach te bereiken.


Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Chapeau Angela en Lyneke!


Vergeet alle to do lijstjes, boekjes waarin je kunt opschrijven hoe je je voelt en losse zinnen die nog maar net bij in je agenda passen. Een product waarin zoveel verschillende factoren samen komen is volgens mij nog niet eerder op de markt verschenen. 

anne marie review digitale planner

Anne Marie

Confronterend leuk of leuk confronterend?

Als dat laatste bestaat heb ik het nog niet vaak zo ervaren. Tot nu! 

Ik heb mezelf meermaals betrapt op een lach - en dat is met dit onderwerp erg knap! 

De cursus Eerste Hulp Bij Plannen weet erg goed te balanceren op het randje van confronterend spiegelen en herkenbaar aan de hand nemen.

De gekleurde vormgeving maakt het nog gezellig ook! plannen met een glimlach digitale planner
Merle